Екипът на MebeliPaleti.com, изработва екстериорни мебели от палета за вашата градина или тераса, подходящи за тревна, бетонна или гумена настилка.

Мебелите от палети са екологично решение за отдих в градината ви, сливайки се със зелената трева и многобройните цветя. Градината е мястото, където може да си починете сред природата през уикенда, след тежък работен ден или игра с децата.

Градинските мебели от палети могат да се боядисат с багрите на любимото ви цвете, в нюанса на кората на дърво, ярко зелени като окосена трева, или да се лакират, като запазят естествения си дървесен вид. Мебелите остават безвредни за природата и хората, защото боите, които ние използваме са сертифицирани по стандартите на ЕС.

Повече за специфичния процес на изработка на мебелта от палета може да видите тук!

Изработка на мебели от палети за вашата градина
Време е да замените конвенционалните пласмасови градински мебели, които са обработени с вредни химикали и с неясен произход. Монтирани в градината и имитиращи дърво, те придават един неестествен вид на зеленото ви кътче.

Чрез градинските мебели от палета, ние можем да изпълним всяка една прищявка, от желание за пейка от палети, полегнал ъглов диван с малка бяла масичка, до детски шарен кът с пясъчник.

Мебел от пале за вашата градинската
Диванче от палета за вашата градина Масичка от палета за градина
Ъглов диван от палета за градинаЦветен кът от палета за градината
Градинска мебел за градина
 Градинска мека мебел от палета
Детски кът от палети за тераса и градина