Изработката на мебели от палети, на пръв поглед изглежда лесна и елементарна работа, но на практика всъщноост тя е далеч по-трудоемка, изискваща специфични приготовления и обработка.

Ние от MebeliPaleta.com, предлагаме изработка на мебели от палета по поръчка или по готов проект.
Изработката на мебели от палета се състои от:

  • Проектиране и 3D модел на мебелта.
  • Предварителна обработка на палетата, почистване, циклене, изваждане и подмяна на стари пирони и добавяне на нови.
  • Китосване, лакиране и боядисване на елементите.
  • Сглобяване и монтаж на елементите.
  • Тапициране, остъкляване или добавяне на текстилни детайли по мебелта.
  • Добавяне на различни орнаменти за декорация и функционалност по избор на клиента.
Изработка на мебели от палети
Ние държим на качеството, природата и доволните клиенти, за това всички материали използвани за изработката на мебелите са екологично сертифицирани и отговарят на всички европейски изисквания.
Палетата, които използваме не са обработени с вредни бои, лакове и химикали. Те притежават щампи отговарящи за тяхната безопастност и място на производство.

Всички тези фактори, изброени по-горе, правят резултата от старо, неизползвано пале в красива, елегантна мебел за вашия дом, офис, градина или заведениe.

Палетата, които използваме за изработката на мебели, в повечето случай са стандартните европалета с маркировка (ЕPAL).
Тези палета са топлинно обработени без химикали, поради забраните на Европейския съюз. Те са в състояние да понесат до 1500кг. тежест.

Ние не използваме боядисани палета поради факта, че след обработката ние ги боядисваме със сертифицирана боя отговаряща на безопастност при допир от деца, храна и други.
В различните проекти също използваме стари, ненужни палета, които се превръщат в интересни дизайнерски решения, елегантна мебел за вашия дом, офис, градина или заведения.

мебели от палети в интериормебели от палети за дома
Всяка мебел, която ние изработваме притежава своя уникалност, строго индивидуална по желание на клиента. Поради тази причина, ние проектираме 3D модел, за да може всеки от вас да получи представа как реално ще изглеждат мебелите на фона на вашия дом, градина или офис.