Декорация от палети за дома

Категории:Интересно

Наистина ли искате да запазите старите и износените дървени материали от палети за дома? Наистина ли искате декор за вашата стена? Ако да, тогава ние предлагаме чудесна декорация от палети за придаването на впечатляващ външен вид на празната стена в дома ви. Преобразуването на стари палети в слънчева картина с различни надписи.
Необходимите материали за създаването на украсата са части от дървено карго пале, жълта боя за слънцето, синя боя за небето и няколко инструмента.

украса за дома от палети


След обработката на основните дъски от палето се изрязват с трион малки дървени части от останалата част от палето. Така вече оформени малките части се залепват за основата на декорацията и са подготвени за бойдисване. Препорачително е да се изполват екологични бои, които са безвредни за здравето на хората.


украса за стената от палети


Така готова картината от дървено пале може да се добави надпис подходящ за вас и дома ви. Лесно го нанесете с четка, оставяйки вашият почерк.интериорно решение за дома от палета

Вашият коментар

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url